Autor: Grupa autora

Bebina prva enciklopedija

Deklaracija

3190,00 RSD

Dodatni popust 15% za plaćanje karticom, pouzećem i uplatnicom.

Opis

Detaljnije

Velika otkrića za male radoznalce!

Predivne ilustracije u ovoj knjizi obogaćene su jednostavnim tekstom koji poziva na igru i istraživanje sveta oko nas. Enciklopedija je nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom sa višedecenijskim iskustvom u radu sa decom, zajedno sa stručnjacima iz različitih oblasti. Stoga je ova knjiga savršen temelj za izgradnju istraživačkog duha i afirmacije za celoživotnim učenjem.

Deca od najmlađeg doba neprekidno uče i istražuju svet oko sebe. Njihov mozak raste i razvija se do treće godine života više nego u bilo kom drugom uzrastu. Oni koriste svoja čula da osete i razumeju sve što ih okružuje. Ova knjiga, puna lakih i zvučnih reči, upoznaje mališane sa stvarima iz svakodnevnog života koristeći njima poznate primere. Ona takođe bogati njihov rečnik i pospešuje radoznalost – boje, oblici, brojevi i veličine, sve je to pažljivo utkano u stranice ove knjige. Ova enciklopedija je zamišljena kao interakcija između malog deteta i roditelja ili neke druge odrasle osobe od poverenja. Dok čitate ovu knjigu detetu, ohrabrujte ga da pokazuje pojmove o kojima govorite i da izgovara zvukove koji opisuju dati pojam.
dr Amanda Gamer
neuropsiholog, konsultant za razvoj deteta

Zavirite u stranice ove jedinstvene enciklopedije za najmlađe, u kojoj će mališani usvajati znanja o svetu oko nas još od najmlađeg doba. Uz vesele, živopisne ilustracije, kontraste i onomatopeje, dete će na sasvim novi način učiti o vremenskim prilikama koje postoje, hrani, voću, povrću, mašinama ili pak oblicima i veličinama koje treba da razlikuje.

Važne napomene

– Jedinstvena bebina enciklopedija, nastala u saradnji sa dr Amandom Gamer, neuropsihologom i konsultantom za razvoj deteta.
– Živahne, raznobojne ilustracije Hanako Klulou, koje privlače pažnju deteta.
– Mnoštvo pojmova je propraćeno onomatopejama, koje bi i samo dete trebalo da ponavlja kako bi njegova spoznaja određenog pojma bila celovita.
– Knjiga je zamišljena kao interakcija između deteta i roditelja ili druge odrasle osobe od poverenja.
– Ovo izdanje može biti idealan poklon za najmlađe.

Ciljna grupa 0–3

O autoru:

Sali Sajms je godinama radila kao grafički dizajner dečjih knjiga dok nije počela da ih piše. U saradnji sa Britanikom objavila je nekoliko knjiga, a pojedine su i nagrađivane. Živi i radi u Saseksu, u Engleskoj, a društvo joj pravi njena prgava mačka.

Hanako Klulou je studirala psihologiju na Univerzitetu u Londonu pre nego što se njena ljubav prema crtanju ponovo rodila. Nastavila je da radi kao ilustrator prvenstveno dečjih knjiga i uživa u kreiranju jasnih i toplih ilustracija. Ilustrovala je različite slikovnice, ali i edukativne knjige. Živi u Oklandu, na Novom Zelandu.

Dr Amanda Gamer je doktorirala na neuropsihologiji i ima preko dvadeset godina iskustva u radu sa decom. Uz svoje formalno obrazovanje i bogato radno iskustvo, dr Amanda Gamer je širom cele Velike Britanije poznata kao glavni stručnjak za pitanja o razvoju deteta i pospešivanju učenja kroz igru.

Slični naslovi:

Moja prva slikovna enciklopedija: Bebe životinja
Moja prva slikovna enciklopedija: Domaće životinje
Moja prva slikovna enciklopedija: Dinosauri
Moja prva enciklopedija
Moja velika knjiga saznanja: Svet oko nas

Srodni proizvodi

-15% Dodatni popust 15%
za plaćanje karticom, pouzećem i uplatnicom.

Harold Karlton

599,00 RSD

-15% Dodatni popust 15%
za plaćanje karticom, pouzećem i uplatnicom.

Izabel Volf

599,00 RSD

-15% Dodatni popust 15%
za plaćanje karticom, pouzećem i uplatnicom.

Tara Hajland

499,00 RSD

-15% Dodatni popust 15%
za plaćanje karticom, pouzećem i uplatnicom.

Šilpi Somaja Govda

699,00 RSD

-15% Dodatni popust 15%
za plaćanje karticom, pouzećem i uplatnicom.

Nebojša Jovanovič, Tatjana Firevski Jovanović, Sandra Jovanović

599,00 RSD